Tapahtuu Sinisessä Kuulassa

AJANKOHTAISTA

Klinikka auki lauantaina 28.11 – tervetuloa hoitoon! Seuraa meitä SoMessa ja katso Black Friday tarjouksemme Facebookista / Instagramista.

Joulukuu lähestyy – muistathan käyttäöä ePassi, Smartum tai Eazybreak -etusi! Meillä ne käyvät maksuvälineinä. Tervetuloa!

Ollaan oltu nyt reilu kuukausi auki ja kiitos kaikille hoidossa käyneille. Toivottavasti olette tykänneet ja viestiä saa mieluusti laittaa eteenpäin! Tutustumistarjous (45 minuutin hieronta, 43 €) on helppo tapa kokea hieronnan hyöty.

Ollaan tarkkoina kaikki tämän Koronan kanssa ja me Askelkulman Tarja-Riitan kanssa pidetään kyllä paikat puhtaana. Käytämme myös suojamaskeja ja olemme pinnoittaneet pöytätasot sekä ovenkahvat antimikrobisella PUREZONE-erikoiskalvolla . Lisätiertoja: https://www.hexishealth.com. Pysytään terveinä ja ethän sinäkään tule sairaana hoitoon, kiitos. 

Sinisen Kuulan Lahjakortit ovat nyt myös myynnissä! Voit räätälöidä Lahjakortin toiveidesi mukaan palveluvalikoimaaamme hyödyntäen. Esimerkkeinä vaikka Hetki aikaa Itselle -hemmotteluhieronta tai tehokas kolmen 45 minuutin hieronnan sarja.  Lahjakortin voit ostaa klinikalla käydessäsi TAI lähettää meille sähköpostia / info@sininenkuula.fi ja kertoa millaisen sisällön lahjaan haluat, kirjoitetaanko korttiin sen saajan nimi ja toimitammeko sen sinulle vai suoraan lahjan saajalle. Saat vastausviestillä maksuohjeet ja asia etenee tarvittaessa hyvinkin ripeästi.