Tapahtuu Sinisessä Kuulassa

AJANKOHTAISTA

Onkos Uusi Vuosi alkanut liikuntaan tai terveyteen liittyvällä lupauksella? Tartu Tammikuun tarjoukseemme (varaussivuilla) ja selvitä kehosi koostumus ja muita olennaisia asioita ennen muutosta, Pystyt siten todentamaan tavoitteen toteutumista. Ennen muutosta on hyvä mitata lähtötaso! Tammikuun tarjouksessa mittaamme kehosi koostumuksen (rasva%, luustolihas%, sisäelimiä ympäröivä viskeraalinen rasva, WHO:n painoindeksi), verenpaineen, puristusvoiman sekä vyötärön ympäryksen. Saat testistä ikäryhmääsi verratun tulosraportin. Testin päälle 45 min rentouttava hieronta halutulle alueelle.

Klinikka auki lauantaina 28.11 – tervetuloa hoitoon! Seuraa meitä SoMessa ja katso Black Friday tarjouksemme Facebookista / Instagramista.

Joulukuu lähestyy – muistathan käyttäöä ePassi, Smartum tai Eazybreak -etusi! Meillä ne käyvät maksuvälineinä. Tervetuloa!

Ollaan oltu nyt reilu kuukausi auki ja kiitos kaikille hoidossa käyneille. Toivottavasti olette tykänneet ja viestiä saa mieluusti laittaa eteenpäin! Tutustumistarjous (45 minuutin hieronta, 43 €) on helppo tapa kokea hieronnan hyöty.

Ollaan tarkkoina kaikki tämän Koronan kanssa ja me Askelkulman Tarja-Riitan kanssa pidetään kyllä paikat puhtaana. Käytämme myös suojamaskeja ja olemme pinnoittaneet pöytätasot sekä ovenkahvat antimikrobisella PUREZONE-erikoiskalvolla . Lisätiertoja: https://www.hexishealth.com. Pysytään terveinä ja ethän sinäkään tule sairaana hoitoon, kiitos.

Sinisen Kuulan Lahjakortit ovat nyt myös myynnissä! Voit räätälöidä Lahjakortin toiveidesi mukaan palveluvalikoimaaamme hyödyntäen. Esimerkkeinä vaikka Hetki aikaa Itselle -hemmotteluhieronta tai tehokas kolmen 45 minuutin hieronnan sarja.  Lahjakortin voit ostaa klinikalla käydessäsi TAI lähettää meille sähköpostia / info@sininenkuula.fi ja kertoa millaisen sisällön lahjaan haluat, kirjoitetaanko korttiin sen saajan nimi ja toimitammeko sen sinulle vai suoraan lahjan saajalle. Saat vastausviestillä maksuohjeet ja asia etenee tarvittaessa hyvinkin ripeästi.