Tapahtuu Sinisessä Kuulassa

AJANKOHTAISTA

Huikean hienoa alkukesää!

Vappu on vietetty ja Äitienpäivä lähestyy. Tuleepa mieleen ainakin kaksi asiaa: 1. Jos pää on vielä viikonlopun jäljiltä kipeä, niin syy on todennäköisesti lihaskireys eikä juhlinta. Siispä tervetuloa hierontaan.                      2. Sunnuntaina juhlitaan äitejä. Lahjakortti hierontaan on mainio tapa olla läsnä ja huolehtia tärkeän ihmisen hyvinvoinnista. Lahjakortit Siniseen Kuulaan ovat sähköpostin päässä: laita viesti ja kerro millaisella sisällöllä (esim. 60 min Klassinen hieronta 59E, rentouttava HemmotteluHieronta 70€ tai Anastasian toteuttama ihana Kasvohieronta 79€) lahjakortin haluat. Tulostettava pdf ja maksuohje tupsahtavat tuota pikaa paluupostissa.

Niska-hartiaseudun lihakset ovat kovilla näin kesän koittaessa. Liikenteeseen tulee entistä enemmän pyöräilijöitä, skuuttaajia, kännykkää tähyileviä turisteja jne. Taukojumppa, venyttely ja niskan lihasten aktivointi ovat hyviä tapoja varmistaa pään kääntyminen ja oman toiminnallisuuden taso. Jos kipua tai kireyttä kuitenkin on, saadaan tilannetta huolellisella hieronnalla paremmaksi.

Olethan tietoinen, että Sinisen Kuulan klassisen hieronnan palveluiden maksuun käyvät ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum työhyvinvointiedut. Tarkista HR-osastoltanne, että etuvalikoimassanne on hierontaan toimiva ominaisuus. Ja sitten vaan nauttimaan työnantajan suomasta edusta.

Opetustoimi on täällä Helsingissä parhaillaan työtaisteluun liittyvässä lakossa, mutta kevään hierojaopiskelijoiden valmistumiseen liittyvät näyttöpäivät ovat toteutumassa. Olen siis arvioimassa näyttösuorituksia klo 8-17 seuraavina päivinä: 13, 16, 17 ja 19 toukokuuta. Sinisen Kuulan klinikka on noina päivinä auki 17-20 välin. Viikon 21 (23-27.5) olen lomamatkalla – huomioithan nämä hierontakäyntiesi suunnittelussa. Toivottavasti löydät sopivat ajat!  Tervetuloa.

Varauskanavani Vello on kehittänyt ja parantanut jo ennestäänkin sujuvaa mobiili-sovellustaan. Jos tykkäät käyttää mobiilia, niin käyhän tsekkaamassa kuinka sujuvaa varaaminen voi olla! www.vello.fi/hierontapistesininenkuula

Pysykään terveinä ja nautitaan kaikki alkukesän energisestä ajasta!

Sakari

Hierontapiste Sininen Kuula 1-v Synttärit!

7.9.2021 tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä kun avasimme ovet täällä Itä-Pasilassa. Onkin ollut melkoinen vuosi: Covid-19 ja korona on leimannut meidän kaikkien elämää ja on se tehnyt yrittämisen alkutaipaleestakin melko haastavan. Rajoitukset, kohtaamisten pelko, etätyöt ja lomautukset ovat haastaneet meidän kaikkien arkea. Kiitän Teitä kaikkia klinikalla käyneitä ja aion jatkaa hieronnan aikaansaaman avun toteuttamista iloisin mielin ja potilaideni parhaaksi. Kuluneen vuoden aikana Sinisessä Kuulassa on käynyt yli 150 asiakasta ja (90,4 % on todennut hieronnan olleen tehokasta ja ylittäneen tai vastanneen odotuksia (9,6 % mielestä hierontakokemus oli ihan ok. Tämä kertoo toki siitä, että hierontakokemus ja itselle sopiva tyyli on hyvin henkilökohtainen).

Mutta synttäreiden kunniaksi on toki riemukkaita tarjouksiakin (voimassa 1.9–12.9.2021):

  • hieronnat kampanja-aikana 45 min 43 €, 60 min 53 € ja 90 min 70 €!
  • kampanja-aikana tehtyihin kolmen hoitokerran varauksiin kehonkoostumuksen mittaus ja nivelliikkuvuustesti veloituksetta (liitä ensimmäisen hoitokerran lisäpalveluksi).
  • tuo uusi asiakas meille ja ohjaa kaverisin Siniseen Kuulaan! Saat omasta seuraavasta varauksestasi 50 % alennuksen! (Pyydä kaveria kirjoittamaan nimesi oman varauksensa viestikenttään).
  • varaa kampanja-aikana aika Anastasian uskomattoman ihanaan Chiromassage kasvohierontaan (keskiviikkoisin Sinisessä Kuulassa) ja saat sitä seuraavan 60 min klassisen hierontasi hintaan 53 €!
  • kaikkien kampanja-aikana hieronnassa käyneiden kesken arvotaan Lahjakortti Hemmottelu Hierontaan (60 min, arvo 70 €).

Synttäriviikkojen aikana Sinisessä Kuulassa tarjolla hyvän ja huolellisen hieronnan ohella suukkoja – Brunberg vaniljaa 😊 Olette niin lämpimästi tervetulleita!!!

 

Uusi palvelu tarjolla keskiviikkoisin

Kevät on myös kaunista aikaa! Olenkin erityisen iloinen, kun voin kertoa yhteistyöstä kerrassaan huikean tyypin kanssa. Anastasia Leinonen on hierojakollegani, joka taitaa klassisen hieronnan ohella chiromassage -tekniikalla toteutettavan kasvohieronnan. Anastasian taitavat kädet ja tämä loistava palvelu on 21.4 alkaen saatavilla – aina keskiviikkoisin klo 10-18 – Hierontapiste Sinisessä Kuulassa!

Chiromasage on ainutlaatuinen kasvohieronta-tekniikka, joka on tehokas apu ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkien kehittymistä.  Chiromassage vaikuttaa ihon pehmytkudoksiin parantaen kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lisäksi hieronta edistää imunestekiertoa, poistaa turvotusta ja hermostoperäistä ylijännittyneisyyttä kasvojen alueen lihaksissa, jolloin pienet juonteet silottuvat, kasvojen väri paranee ja kasvojen muoto hoikistuu.  Chiromassage on hienovarainen, mutta tehokas anti-age hierontahoito kasvoille. Kasvojen lisäksi hoidossa käsitellään olkavarsi- ja dekoltee -aluetta sekä niska-hartiaseutua.  Hoito on kokonaisuudessaan rentouttava, miellyttävä ja kivuton. Hoidettava saa rentoutua selinmakuulla koko hoidon ajan. Tunnin kestävän hoidon hinta on 79 €. Sakari on keskiviikkoisin hoitamassa EK:n ja Rakennusteollisuuden liittoyhteisön henkilöstön hyvinvointia Eteläranta 10.

Onkos Uusi Vuosi alkanut liikuntaan tai terveyteen liittyvällä lupauksella?

Tartu Tammikuun tarjoukseemme (varaussivuilla) ja selvitä kehosi koostumus ja muita olennaisia asioita ennen muutosta, Pystyt siten todentamaan tavoitteen toteutumista. Ennen muutosta on hyvä mitata lähtötaso! Tammikuun tarjouksessa mittaamme kehosi koostumuksen (rasva%, luustolihas%, sisäelimiä ympäröivä viskeraalinen rasva, WHO:n painoindeksi), verenpaineen, puristusvoiman sekä vyötärön ympäryksen. Saat testistä ikäryhmääsi verratun tulosraportin. Testin päälle 45 min rentouttava hieronta halutulle alueelle.

Klinikka auki lauantaina 28.11 – tervetuloa hoitoon! Seuraa meitä SoMessa ja katso Black Friday tarjouksemme Facebookista / Instagramista.

Joulukuu lähestyy – muistathan käyttäöä ePassi, Smartum tai Eazybreak -etusi! Meillä ne käyvät maksuvälineinä. Tervetuloa!

Ollaan oltu nyt reilu kuukausi auki ja kiitos kaikille hoidossa käyneille. Toivottavasti olette tykänneet ja viestiä saa mieluusti laittaa eteenpäin! Tutustumistarjous (45 minuutin hieronta, 43 €) on helppo tapa kokea hieronnan hyöty.

Ollaan tarkkoina kaikki tämän Koronan kanssa ja me Askelkulman Tarja-Riitan kanssa pidetään kyllä paikat puhtaana. Käytämme myös suojamaskeja ja olemme pinnoittaneet pöytätasot sekä ovenkahvat antimikrobisella PUREZONE-erikoiskalvolla . Lisätiertoja: https://www.hexishealth.com. Pysytään terveinä ja ethän sinäkään tule sairaana hoitoon, kiitos.

Sinisen Kuulan Lahjakortit ovat nyt myös myynnissä! Voit räätälöidä Lahjakortin toiveidesi mukaan palveluvalikoimaaamme hyödyntäen. Esimerkkeinä vaikka Hetki aikaa Itselle -hemmotteluhieronta tai tehokas kolmen 45 minuutin hieronnan sarja.  Lahjakortin voit ostaa klinikalla käydessäsi TAI lähettää meille sähköpostia / info@sininenkuula.fi ja kertoa millaisen sisällön lahjaan haluat, kirjoitetaanko korttiin sen saajan nimi ja toimitammeko sen sinulle vai suoraan lahjan saajalle. Saat vastausviestillä maksuohjeet ja asia etenee tarvittaessa hyvinkin ripeästi.