Tapahtuu Sinisessä Kuulassa

Ajankohtaista

Sinisen Kuulan Facebook-sivuilla on tarjolla tunnelmia Ciromassage-kasvohieronnasta. Hoito tarjolla keskiviikkoisin ja sen toteuttaa Koulutettu hieroja, Master of Chiromassage of the Face Anastasia Leinonen. Hoidossa rentoutetaan kasvojen lisäksi kaulan, dekoltee-alueen, niskan ja hartioiden lihaksia hermostoa rentouttavalla tekniikalla. Tuloksena täydellinen rentoutuminen, juonteiden ja ryppyjen silottuminen ja ihon luontaisen hehkun vapautuminen. Tervetuloa hoitoon . olet ansainnut sen! Naistenpäivän 2023 (ke 8.3) kunniaksi 60 min Chiromassage -kasvohieronat 15, 22 ja 29 maaliskuuta 60 € (norm. 79 €). Varaukseen tunnus NP. Varaamaan pääset tästä.

Kerrassaan mainiota kevättä!

Olisikos  sopiva hetki ajatella ihan itseään? Sillä jos ei itsestään pidä huolta, niin miten sitä ystäviä jaksaa huomioida! Siispä – jos on hieronnalle tarvetta – kalenteri eteen ja tuosta: klik Hierontapiste Sinisen Kuulan varaussivulle katsomaan sopiva aika huolenpidolle! Varsin ihana huolenpitotapa on myös keskiviikkoisin tarjolla oleva Chiromassage -kasvohieronta. Anastasian käsittelyssä lihashermot todellakin rentoutuvat ja saat kasvoille, kaulaan ja dekoltee-alueelle sekä niskaan kokemisen arvoisen euforian.

Lapaluiden merkityksestä ja aktivoinnista on ollut aiemminkin puhetta. Jos lapojen väli kiristää tai olkanivelen liike tuntuu jäykältä, niin kokeillaanpa sinullekin M. Rhomboideus ja M. Supscapularis lihasten käsittelyä kylkimakuulla – voit yllättyä ilmavuuden tunteesta. Samaa ilmavuuden tunnetta on viime viikkoina saatu aikaan mm. rannekanavan (niin, myös kädet voi valita hierontakohteeksi), olkanivelen sekä lonkkanivelen rentouttavilla mobilisointiotteilla.

Kovasti kehuja saanutta Kammiovuoden luomuhunajaa (300 g. 7€) on taas saatavilla klinikan tuotepisteestä. Myynnissä on myös erä  Johanna Vuoksenmaan Vesiystäviä-kirjoja (13€). Veden hoitavat ja kallisarvoiset ominaisuudet tunnemme kaikki, mutta kirjassa luonteenpiirteillä ja taiteellisilla valokuvilla esitellyt vesistöt antavat myös mielelle vireyttä ja iloa. Loistavia lahjaideoita molemmat tuotteet!

Rauhallista Joulunaikaa!

Joulu lähestyy! Lahjakortti hierontaan on mainio tapa olla läsnä ja huolehtia tärkeiden ihmisen hyvinvoinnista. Lahjakortit Siniseen Kuulaan ovat sähköpostin päässä: laita viesti ja kerro millaisella sisällöllä (esim. 60 min Klassinen hieronta 59€, rentouttava HemmotteluHieronta 70€ tai Anastasian toteuttama ihana Chiromassage kasvohieronta 79€) lahjakortin haluat. Tulostettava pdf ja maksuohje tupsahtavat tuota pikaa paluupostissa.

Onko työhyvinvointi -etusi voimassaolokausi päättymässä? Olethan tietoinen, että voit maksaa edulla vuoden 2023 hierontoja etukäteen.  Hierontapiste Sinisen Kuulan klassisen hieronnan palveluiden maksuun käyvät ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum työhyvinvointiedut. Tarkista HR-osastoltanne, että etuvalikoimassanne on hierontaan toimiva ominaisuus. Ja sitten vaan nauttimaan työnantajan suomasta edusta. Löydät Sinisen Kuulan etusovelluksestasi hakutoiminnolla. Ota tarvittaessa yhteyttä info@sininenkuula.fi tai 0400647143.

Niska-hartiaseudun lihakset ovat kovilla näin työpaineiden kuin kylmenevän kelin johdosta. Kuukauden teemana on ollut lapaluun lihaksista M. Rhomboideus lihasten (iso ja pieni suunnikaslihas) sekä M. Subscapulariksen (lavanaluslihas) rooli ja käsittely. Lapaluun aktiivisena pitäminen on koko hartiaseudun kannalta tärkeää ja em. lihaksien rentoutukseen ollaan saatu hyviä tuloksia aikaa muutamilla uusilla otteilla. Tervetuloa testaamaan. Taukojumppa, venyttely ja niskan lihasten aktivointi ovat hyviä tapoja varmistaa pään kääntyminen ja oman toiminnallisuuden taso. Jos kipua tai kireyttä kuitenkin on, saadaan tilannetta huolellisella hieronnalla paremmaksi.

Varauskanavani Vello on kehittänyt ja parantanut jo ennestäänkin sujuvaa mobiili-sovellustaan. Jos tykkäät käyttää mobiilia, niin käyhän tsekkaamassa kuinka sujuvaa varaaminen voi olla! www.vello.fi/hierontapistesininenkuula

 

Onko Sinulla käytössäsi Edenred Hieronta, ePassi Hyvinvointi, Eazybreak Hyvinvointi tai Smartum henkilöstöetu? Voit hyödyntää näitä  henkilöstöetuja Sinisessä Kuulassa. Tervetuloa!

Huikean ihana hoito tarjolla keskiviikkoisin!

Jokainen ihminen on kaunis! Olenkin erityisen iloinen, kun voin kertoa yhteistyöstä kerrassaan mahtavan tyypin kanssa. Anastasia Leinonen on hierojakollegani, joka taitaa klassisen hieronnan ohella chiromassage -tekniikalla toteutettavan kasvohieronnan. Anastasian taitavat kädet ja tämä loistava Chiromassagg -hoito on saatavilla Sinisessä Kuulassa  keskiviikkoisin klo 12-20!

Sakari on keskiviikkoisin huolehtimassa EK:n ja Rakkennusteollisuuden liittoyhteisön henkilöstön hyvinvoinnista Eteläranta 10:ssä. Chiromasage on ainutlaatuinen kasvohieronta-tekniikka, joka on tehokas apu ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkien kehittymistä. Chiromassage vaikuttaa ihon pehmytkudoksiin parantaen kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. LChiromassage -hieronta edistää imunestekiertoa, poistaa turvotusta ja hermostoperäistä ylijännittyneisyyttä kasvojen alueen lihaksissa, jolloin pienet juonteet silottuvat, kasvojen väri paranee ja kasvojen muoto hoikistuu.  Chiromassage on hienovarainen, mutta tehokas anti-age hierontahoito kasvoille. Kasvojen lisäksi hoidossa käsitellään olkavarsi- ja dekoltee -aluetta sekä niska-hartiaseutua.  Hoito on kokonaisuudessaan rentouttava, miellyttävä ja kivuton. Hoidettava saa rentoutua selinmakuulla koko hoidon ajan. Tunnin kestävän hoidon hinta on 79 €. Neljän hoitokerran paketti tarjoushintaan 275 €.

Varaa aika itsellesi tai hemmottele ja ilahduta puolisoasi:  https://vello.fi/hierontapistesininenkuula/ 

Ollaan tarkkoina kaikki tämän Koronan kanssa. Me Askelkulman Tarja-Riitan kanssa pidetään kyllä paikat puhtaana. Käytämme myös suojamaskeja ja olemme pinnoittaneet pöytätasot sekä ovenkahvat antimikrobisella PUREZONE-erikoiskalvolla . Lisätiertoja: https://www.hexishealth.com. Pysytään terveinä ja ethän sinäkään tule sairaana hoitoon, kiitos. 

Sinisen Kuulan Lahjakortit ovat nyt myös myynnissä! Voit räätälöidä Lahjakortin toiveidesi mukaan palveluvalikoimaaamme hyödyntäen. Esimerkkeinä vaikka Hetki aikaa Itselle -hemmotteluhieronta tai tehokas kolmen 45 minuutin hieronnan sarja.  Lahjakortin voit ostaa klinikalla käydessäsi TAI lähettää meille sähköpostia / info@sininenkuula.fi ja kertoa millaisen sisällön lahjaan haluat, kirjoitetaanko korttiin sen saajan nimi ja toimitammeko sen sinulle vai suoraan lahjan saajalle. Saat vastausviestillä maksuohjeet ja asia etenee tarvittaessa hyvinkin ripeästi.