Tapahtuu Sinisessä Kuulassa

Ajankohtaista

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2024!

Toivottavasti se on startannut osaltasi iloisesti ja mukavalla tavalla. Lumesta ja kelpo pakkasistakin on päästy nauttimaan, ikävänä miinuksena energian korkeat hinnat. Omaa energiaa olisi hyvä riittää niin työntekoon, läsnäoloon läheisten kanssa kuin itsestään huolehtimiseenkin. Liikunta tuottaa virtaa kaikkiin edellä mainittuihin ja oman, itselle sopivan liikuntatavan löytäminen onkin kerrassaan hieno juttu! Olen halutessasi avuksi eri vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien pohdinnassa.

Vuoden 2024 Urheilugaalassa julkistettiin näyttävästi Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -konsepti. Ohjelmakonseptin suojelijana on presidentti Sauli Niinistö ja hän haastaa meitä kaikkia arkiliikunnan kunnianpalautukseen. Olen mielelläni mukana edistämässä toimintakykyäsi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttavan, nivelliikkuvuutta edistävän ja lihaskireyksiä vähentävän hierontahoidon myötä. Pidetään oma toimintakyky yllä ja positiivinen meininki päällä.

Uutena tuotteena pitkäjänteisestä huolenpidosta kiinnostuneille on Sinisessä Kuulassa tarjolla 10 hoitokerran (8+2) palvelu. Tuote on 60min klassisen hieronnan paketti, jossa maksat 8 hoitokerrasta 50% (252€) hoitojakson alussa ja 31,50€ aina käydessäsi hoidossa. Halutessasi voit toki maksaa koko paketin kerrallakin.  Kahdeksan hoitokerran päälle / jälkeen sinulla on kaksi ilmaista hoitokertaa eli syntyy 20% hintaetu. Voimassa 12 kk ensimmäisestä hoitokerrasta alkaen. Helppo ja rento tapa käyttää esimerkiksi Epassin saldo! Rennompi vuosi luvassa.

Keskiviikkoisin Sinisessä Kuulassa oleva Chiromassage kasvohierontapalvelu on nyt kevään tarjolla klo 12-18. Varaa oma aikasi ja liity luonnonmenetelmällä kasvonsa rennoksi ja olonsa onnelliseksi saaneiden joukkoon,

Seuraatko Hierontapiste Sinistä Kuulaa Facebook ja Instagram sovelluksissa? Jos et, niin otahan sivut seurantaan – ainakin iloisia kuvia ja pieniä arvontoja on aika ajoin tarjolla. #hierontapistesininenkuula

Järjestelmä- ja sovelluskustannusten korotusten vuoksi on palveluhintoihin tulossa kevään aikana pieniä tarkennuksia. Jo varattuihin aikoihin mahdolliset hintamuutokset eivät luonnollisesti vaikuta.

Menikö jokin hoitokäynnilläsi pieleen, vastasiko se odotuksiasi , jäitkö kaipaamaan jotain tai oliko jokin hoidossa erityisen hyvää? Otan erittäin mielelläni vastaan palautetta saamastasi hoidosta – myös kritiikki kelpaa. Selkeä tavoitteeni on auttamisen ohella kehittyä mahdollisimman hyväksi hieronnan ja siihen liittyvän toiminnan osaajaksi. Sana on vapaa, ole hyvä: hierontapistesininenkuula@gmail.com  Myös Googleen saa laittaa tietty niitä suosituksia. 😊 Kaikkien 26.1. mennessä palautetta jättäneiden tai uuden varauksen tehneiden kesken arvotaan 3 purkkia herkullista Vintturin Luonnonkukka hunajaa.

Tähän loppuun sitten Sinulle muheva tarjous: 90min klassinen hieronta 70 € (norm. 87€). Varaukset 31.1 mennessä ja hoito 28.2.2024 mennessä. Varaukseen tunnus: TAMMI. 

Verratonta kesäpäivää täältä Sinisestä Kuulasta!

Toivottavasti suvi on sujunut mainiosti! Meidän perheessä on vauhtia riittänyt – kesäkuussa vahvuuteemme liittynyt Robsu-koira, nyt 3,5 kk, on arvatenkin ollut pääteema niin kotona kuin mökkimaisemissa.  Mutta ensi viikosta alkaen koiranpennun elämä sovitetaan sitten etä- ja klinikkatyön lomaan.  Tervetuloa antamaan lihaskireyksille ja arkea haittaaville kiputiloille kyytiä!

Pari sanaa alaselän, pakaroiden ja reiden takaosan liitoksesta. Siinä missä liika istuminen, niin myös pyöräily, porrastreeni, marjanpoiminta ja sienestyskin saattavat kipeyttää alaselkää. Selkärangan alapäässä sijaitsevan ristiluun (os sacrum) seutu on selän ja lonkkanivelen ojentumisen aarreaitta. Lantion kaaren muodostavan suoliluun (os ilium) harju (crista iliaca) on ison pakaralihaksen (m. gluteus max) lähtöpisteen kiinnityskohta ja sen huolellinen hierontakäsittely – itse lihaksen ohella – saattaa olla avain sektorin kiputilojen hälvenemiseen. Reiden takaosassa olevat Hamstrung-lihakset taas lähtevät (origo) samasta pakarakyhmystä, johon tuon kropan suurimman lihaksen osa kiinnittyy (insertio). Himmeliä kerrakseen 😊 Alaselän ja raajojen käsittelyyn on usein syytä liittää myös lonkkanivelen liikkuvuutta edistäviä mobilisointitekniikoita. Jos aihe on akuutti, niin jutellaan lisää klinikalla ja hoidetaan mahdollisia ongelmia kuntoon. 

Pasilan liikenneyhteyksissä muutoksia 10.4 – 30.9. Raitiolinjat  2,7 ja 9 poikkeusreiteille. Myös Pyöräilystadionin bussipysäkit siirtyneet pohjoisen suuntaan, Sofialehdon kohdalle.. Mäkelänrinteen pysäkiltä pääsee ylittämään Mäkelänkadun kevyenliikenteen siltaa pitkin ja siitä sitten Itä-Pasilaan, HSL tiedottaa muutosten syyksi Kalasataman raitiotiereitin rakennustyöt. Raitiolinjoija 7 ja 9 korvaava bussi 7X liikennöi Karhupuiston ja Pasilan aseman välillä ja sillä pääsee esim. Messukeskuksen pysäkille, josta 200 m kävely Sinisen Kuulan klinikalle. Linja 2 jatkaa Pasialnkatua kohti Ilmalaa, joten lähin pysäkki on nyt Esterinportti, Kauppakeskus Triplan länsireunalla. Lisätietoja: https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/liikennetiedote/2023/03/raitiolinjat-2-7-9-poikkeusreiteille-10.4.–pasilaan-korvaava-bussi-7x

Sinisen Kuulan Facebook-sivuilla on tarjolla tunnelmia Ciromassage-kasvohieronnasta. Hoito tarjolla keskiviikkoisin ja sen toteuttaa Koulutettu hieroja, Master of Chiromassage of the Face Anastasia Leinonen. Hoidossa rentoutetaan kasvojen lisäksi kaulan, dekoltee-alueen, niskan ja hartioiden lihaksia hermostoa rentouttavalla tekniikalla. Tuloksena täydellinen rentoutuminen, juonteiden ja ryppyjen silottuminen ja ihon luontaisen hehkun vapautuminen. Tervetuloa hoitoon . olet ansainnut sen! Naistenpäivän 2023 (ke 8.3) kunniaksi 60 min Chiromassage -kasvohieronat 15, 22 ja 29 maaliskuuta 60 € (norm. 79 €). Varaukseen tunnus NP. Varaamaan pääset tästä.

Kerrassaan mainiota kevättä!

Olisikos  sopiva hetki ajatella ihan itseään? Sillä jos ei itsestään pidä huolta, niin miten sitä ystäviä jaksaa huomioida! Siispä – jos on hieronnalle tarvetta – kalenteri eteen ja tuosta: klik Hierontapiste Sinisen Kuulan varaussivulle katsomaan sopiva aika huolenpidolle! Varsin ihana huolenpitotapa on myös keskiviikkoisin tarjolla oleva Chiromassage -kasvohieronta. Anastasian käsittelyssä lihashermot todellakin rentoutuvat ja saat kasvoille, kaulaan ja dekoltee-alueelle sekä niskaan kokemisen arvoisen euforian.

Lapaluiden merkityksestä ja aktivoinnista on ollut aiemminkin puhetta. Jos lapojen väli kiristää tai olkanivelen liike tuntuu jäykältä, niin kokeillaanpa sinullekin M. Rhomboideus ja M. Supscapularis lihasten käsittelyä kylkimakuulla – voit yllättyä ilmavuuden tunteesta. Samaa ilmavuuden tunnetta on viime viikkoina saatu aikaan mm. rannekanavan (niin, myös kädet voi valita hierontakohteeksi), olkanivelen sekä lonkkanivelen rentouttavilla mobilisointiotteilla.

Kovasti kehuja saanutta Kammiovuoden luomuhunajaa (300 g. 7€) on taas saatavilla klinikan tuotepisteestä. Myynnissä on myös erä  Johanna Vuoksenmaan Vesiystäviä-kirjoja (13€). Veden hoitavat ja kallisarvoiset ominaisuudet tunnemme kaikki, mutta kirjassa luonteenpiirteillä ja taiteellisilla valokuvilla esitellyt vesistöt antavat myös mielelle vireyttä ja iloa. Loistavia lahjaideoita molemmat tuotteet!

Rauhallista Joulunaikaa!

Joulu lähestyy! Lahjakortti hierontaan on mainio tapa olla läsnä ja huolehtia tärkeiden ihmisen hyvinvoinnista. Lahjakortit Siniseen Kuulaan ovat sähköpostin päässä: laita viesti ja kerro millaisella sisällöllä (esim. 60 min Klassinen hieronta 59€, rentouttava HemmotteluHieronta 70€ tai Anastasian toteuttama ihana Chiromassage kasvohieronta 79€) lahjakortin haluat. Tulostettava pdf ja maksuohje tupsahtavat tuota pikaa paluupostissa.

Onko työhyvinvointi -etusi voimassaolokausi päättymässä? Olethan tietoinen, että voit maksaa edulla vuoden 2023 hierontoja etukäteen.  Hierontapiste Sinisen Kuulan klassisen hieronnan palveluiden maksuun käyvät ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum työhyvinvointiedut. Tarkista HR-osastoltanne, että etuvalikoimassanne on hierontaan toimiva ominaisuus. Ja sitten vaan nauttimaan työnantajan suomasta edusta. Löydät Sinisen Kuulan etusovelluksestasi hakutoiminnolla. Ota tarvittaessa yhteyttä info@sininenkuula.fi tai 0400647143.

Niska-hartiaseudun lihakset ovat kovilla näin työpaineiden kuin kylmenevän kelin johdosta. Kuukauden teemana on ollut lapaluun lihaksista M. Rhomboideus lihasten (iso ja pieni suunnikaslihas) sekä M. Subscapulariksen (lavanaluslihas) rooli ja käsittely. Lapaluun aktiivisena pitäminen on koko hartiaseudun kannalta tärkeää ja em. lihaksien rentoutukseen ollaan saatu hyviä tuloksia aikaa muutamilla uusilla otteilla. Tervetuloa testaamaan. Taukojumppa, venyttely ja niskan lihasten aktivointi ovat hyviä tapoja varmistaa pään kääntyminen ja oman toiminnallisuuden taso. Jos kipua tai kireyttä kuitenkin on, saadaan tilannetta huolellisella hieronnalla paremmaksi.

Varauskanavani Vello on kehittänyt ja parantanut jo ennestäänkin sujuvaa mobiili-sovellustaan. Jos tykkäät käyttää mobiilia, niin käyhän tsekkaamassa kuinka sujuvaa varaaminen voi olla! www.vello.fi/hierontapistesininenkuula

 

Onko Sinulla käytössäsi Edenred Hieronta, ePassi Hyvinvointi, Eazybreak Hyvinvointi tai Smartum henkilöstöetu? Voit hyödyntää näitä  henkilöstöetuja Sinisessä Kuulassa. Tervetuloa!

Huikean ihana hoito tarjolla keskiviikkoisin!

Jokainen ihminen on kaunis! Olenkin erityisen iloinen, kun voin kertoa yhteistyöstä kerrassaan mahtavan tyypin kanssa. Anastasia Leinonen on hierojakollegani, joka taitaa klassisen hieronnan ohella chiromassage -tekniikalla toteutettavan kasvohieronnan. Anastasian taitavat kädet ja tämä loistava Chiromassagg -hoito on saatavilla Sinisessä Kuulassa  keskiviikkoisin klo 12-20!

Sakari on keskiviikkoisin huolehtimassa EK:n ja Rakkennusteollisuuden liittoyhteisön henkilöstön hyvinvoinnista Eteläranta 10:ssä. Chiromasage on ainutlaatuinen kasvohieronta-tekniikka, joka on tehokas apu ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkien kehittymistä. Chiromassage vaikuttaa ihon pehmytkudoksiin parantaen kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. LChiromassage -hieronta edistää imunestekiertoa, poistaa turvotusta ja hermostoperäistä ylijännittyneisyyttä kasvojen alueen lihaksissa, jolloin pienet juonteet silottuvat, kasvojen väri paranee ja kasvojen muoto hoikistuu.  Chiromassage on hienovarainen, mutta tehokas anti-age hierontahoito kasvoille. Kasvojen lisäksi hoidossa käsitellään olkavarsi- ja dekoltee -aluetta sekä niska-hartiaseutua.  Hoito on kokonaisuudessaan rentouttava, miellyttävä ja kivuton. Hoidettava saa rentoutua selinmakuulla koko hoidon ajan. Tunnin kestävän hoidon hinta on 79 €. Neljän hoitokerran paketti tarjoushintaan 275 €.

Varaa aika itsellesi tai hemmottele ja ilahduta puolisoasi:  https://vello.fi/hierontapistesininenkuula/ 

Ollaan tarkkoina kaikki tämän Koronan kanssa. Me Askelkulman Tarja-Riitan kanssa pidetään kyllä paikat puhtaana. Käytämme myös suojamaskeja ja olemme pinnoittaneet pöytätasot sekä ovenkahvat antimikrobisella PUREZONE-erikoiskalvolla . Lisätiertoja: https://www.hexishealth.com. Pysytään terveinä ja ethän sinäkään tule sairaana hoitoon, kiitos. 

Sinisen Kuulan Lahjakortit ovat nyt myös myynnissä! Voit räätälöidä Lahjakortin toiveidesi mukaan palveluvalikoimaaamme hyödyntäen. Esimerkkeinä vaikka Hetki aikaa Itselle -hemmotteluhieronta tai tehokas kolmen 45 minuutin hieronnan sarja.  Lahjakortin voit ostaa klinikalla käydessäsi TAI lähettää meille sähköpostia / info@sininenkuula.fi ja kertoa millaisen sisällön lahjaan haluat, kirjoitetaanko korttiin sen saajan nimi ja toimitammeko sen sinulle vai suoraan lahjan saajalle. Saat vastausviestillä maksuohjeet ja asia etenee tarvittaessa hyvinkin ripeästi.