Tapahtuu Sinisessä Kuulassa

Ajankohtaista

Kerrassaan mainiota marraskuun loppua!

Joulu lähestyy! Lahjakortti hierontaan on mainio tapa olla läsnä ja huolehtia tärkeiden ihmisen hyvinvoinnista. Lahjakortit Siniseen Kuulaan ovat sähköpostin päässä: laita viesti ja kerro millaisella sisällöllä (esim. 60 min Klassinen hieronta 59€, rentouttava HemmotteluHieronta 70€ tai Anastasian toteuttama ihana Chiromassage kasvohieronta 79€) lahjakortin haluat. Tulostettava pdf ja maksuohje tupsahtavat tuota pikaa paluupostissa.

Niska-hartiaseudun lihakset ovat kovilla näin työpaineiden kuin kylmenevän kelin johdosta. Kuukauden teemana on ollut lapaluun lihaksista M. Rhomboideus lihasten (iso ja pieni suunnikaslihas) sekä M. Subscapulariksen (lavanaluslihas) rooli ja käsittely. Lapaluun aktiivisena pitäminen on koko hartiaseudun kannalta tärkeää ja em. lihaksien rentoutukseen ollaan saatu hyviä tuloksia aikaa muutamilla uusilla otteilla. Tervetuloa testaamaan. Taukojumppa, venyttely ja niskan lihasten aktivointi ovat hyviä tapoja varmistaa pään kääntyminen ja oman toiminnallisuuden taso. Jos kipua tai kireyttä kuitenkin on, saadaan tilannetta huolellisella hieronnalla paremmaksi.

Onko työhyvinvointi -etusi voimassaolokausi päättymässä? Olethan tietoinen, että Sinisen Kuulan klassisen hieronnan palveluiden maksuun käyvät ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum työhyvinvointiedut. Tarkista HR-osastoltanne, että etuvalikoimassanne on hierontaan toimiva ominaisuus. Ja sitten vaan nauttimaan työnantajan suomasta edusta.

Varauskanavani Vello on kehittänyt ja parantanut jo ennestäänkin sujuvaa mobiili-sovellustaan. Jos tykkäät käyttää mobiilia, niin käyhän tsekkaamassa kuinka sujuvaa varaaminen voi olla! www.vello.fi/hierontapistesininenkuula

 

Onko Sinulla käytössäsi Edenred Hieronta, ePassi Hyvinvointi, Eazybreak Hyvinvointi tai Smartum henkilöstöetu? Voit hyödyntää näitä  henkilöstöetuja Sinisessä Kuulassa. Tervetuloa!

Huikean ihana hoito tarjolla keskiviikkoisin!

Jokainen ihminen on kaunis! Olenkin erityisen iloinen, kun voin kertoa yhteistyöstä kerrassaan mahtavan tyypin kanssa. Anastasia Leinonen on hierojakollegani, joka taitaa klassisen hieronnan ohella chiromassage -tekniikalla toteutettavan kasvohieronnan. Anastasian taitavat kädet ja tämä loistava Chiromassagg -hoito on saatavilla Sinisessä Kuulassa  keskiviikkoisin klo 12-20!

Sakari on keskiviikkoisin huolehtimassa EK:n ja Rakkennusteollisuuden liittoyhteisön henkilöstön hyvinvoinnista Eteläranta 10:ssä. Chiromasage on ainutlaatuinen kasvohieronta-tekniikka, joka on tehokas apu ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkien kehittymistä. Chiromassage vaikuttaa ihon pehmytkudoksiin parantaen kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. LChiromassage -hieronta edistää imunestekiertoa, poistaa turvotusta ja hermostoperäistä ylijännittyneisyyttä kasvojen alueen lihaksissa, jolloin pienet juonteet silottuvat, kasvojen väri paranee ja kasvojen muoto hoikistuu.  Chiromassage on hienovarainen, mutta tehokas anti-age hierontahoito kasvoille. Kasvojen lisäksi hoidossa käsitellään olkavarsi- ja dekoltee -aluetta sekä niska-hartiaseutua.  Hoito on kokonaisuudessaan rentouttava, miellyttävä ja kivuton. Hoidettava saa rentoutua selinmakuulla koko hoidon ajan. Tunnin kestävän hoidon hinta on 79 €. Neljän hoitokerran paketti tarjoushintaan 275 €.

Varaa aika itsellesi tai hemmottele ja ilahduta puolisoasi:  https://vello.fi/hierontapistesininenkuula/ 

Ollaan tarkkoina kaikki tämän Koronan kanssa. Me Askelkulman Tarja-Riitan kanssa pidetään kyllä paikat puhtaana. Käytämme myös suojamaskeja ja olemme pinnoittaneet pöytätasot sekä ovenkahvat antimikrobisella PUREZONE-erikoiskalvolla . Lisätiertoja: https://www.hexishealth.com. Pysytään terveinä ja ethän sinäkään tule sairaana hoitoon, kiitos. 

Sinisen Kuulan Lahjakortit ovat nyt myös myynnissä! Voit räätälöidä Lahjakortin toiveidesi mukaan palveluvalikoimaaamme hyödyntäen. Esimerkkeinä vaikka Hetki aikaa Itselle -hemmotteluhieronta tai tehokas kolmen 45 minuutin hieronnan sarja.  Lahjakortin voit ostaa klinikalla käydessäsi TAI lähettää meille sähköpostia / info@sininenkuula.fi ja kertoa millaisen sisällön lahjaan haluat, kirjoitetaanko korttiin sen saajan nimi ja toimitammeko sen sinulle vai suoraan lahjan saajalle. Saat vastausviestillä maksuohjeet ja asia etenee tarvittaessa hyvinkin ripeästi.