MINUSTA

hieronta Pasila
hieroja pasila
koulutettu hieroja pasila

 

Moi – tässä Sakke!

Kouluttauduin hierojaksi oman arvopohdiskeluni tuloksena: mikä olisi ammatti, jossa voin olla ihmisten kanssa tekemisissä ja auttaa heitä. Niinpä pitkän markkinoinnin ja myynnin taipaleen kulkenut tyyppi valmistui keväällä 2020 koulutetuksi hierojaksi Stadin Ammatti- ja Aikuisopistosta.

Oma urheilu- ja liikuntataustani kattaa lentopallon, suunnistuksen, hiihdon ja muut luonnossa liikkumisen muodot. Koulutuksemme perustavana osana ollut anatomian osaaminen nivoutuu hierontatekniikoiden, nivelmobilisaation, liikeharjoitteiden ja mikä tärkeintä – tarkoituksenmukaisen hoidon – myötä tavoitteelliseksi, miellyttäväksi ja tehokkaaksi hoitokokemukseksi.

Kädet ovat hierojan silmät! Minulla on verkkokalvorappeumana tunnettu silmäsairaus (retinitis pigmentosa), jonka johdosta näkökenttäni on varsin kapea  Tämä ei elämää ja ammatin harjoittamista haittaa, mutta saatat asian huomata klinikalla käydessäsi. Käteni ovat sitten kyllä ihan riittävän isot 😊.

 Pidän ihmisistä ja osaan kuunnella ja aika monenlaisista asioista keskustellakin. Mutta osaan myös olla ihan hiljaa. Sinä päätät hierontatapahtuman aikana käytävästä kommunikaatiosta. Kaikki keskustelumme, kuten henkilöllisyytesikin, ovat luonnollisesti meidän välisiämme.

 Jos muuten ihmettelet miksi Sininen Kuula: oma pääni on kuin eteenpäin kiitävä kuula ja sininen nyt on vaan niin hieno väri! 

Tervetuloa rentouttavaan ja toimivaan hierontaan!