MINUSTA

hieronta Pasila
hieroja pasila
hieroja pasila

 

Moi – tässä Sakke!

Kouluttauduin hierojaksi oman arvopohdiskeluni tuloksena: mikä olisi ammatti, jossa voin olla ihmisten kanssa tekemisissä ja aidosti auttaa heitä. Yrittäjyyskin oli mielessä. Niinpä pitkän markkinoinnin ja myynnin taipaleen kulkenut tyyppi valmistui keväällä 2020 koulutetuksi hierojaksi Stadin Ammatti- ja Aikuisopistosta.

Jokainen ihminen on yksilö ja yksilölliset ovat hierontaan tulon syytkin. Koulutuksemme perustavana osana ollut anatomian osaaminen nivoutuu toimivien hierontatekniikoiden, nivelmobilisaation, liikeharjoitteiden ja mikä tärkeintä – Sinulle tarkoituksenmukaisen hoidon – myötä tavoitteelliseksi, tehokkaaksi ja miellyttäväksi hoitokokemukseksi.

Kädet ovat hierojan silmät! Minulla on synnynnäinen verkkokalvorappeumana tunnettu silmäsairaus (retinitis pigmentosa), jonka johdosta näkökenttäni on varsin kapea  Tämä ei elämää ja ammatin harjoittamista haittaa, mutta saatat asian huomata klinikalla käydessäsi.  Hoitokokonaisuus kyllä sujuu ja käteni toimivat niin sirompien kuin isommankin kehon käsittelyssä 🙂

 Pidän ihmisistä ja osaan kuunnella ja aika monenlaisista asioista keskustellakin. Mutta osaan myös olla ihan hiljaa. Sinä päätät hierontatapahtuman aikana käytävästä kommunikaatiosta. Kaikki keskustelumme, kuten henkilöllisyytesikin, ovat luonnollisesti meidän välisiämme. Oma liikunta- ja urheilutaustani pitää sisällään lentopallon, suunnistuksen, hiihdon ja muun luonnossa liikkumisen. 

 Jos muuten ihmettelet miksi Sininen Kuula: oma pääni on kuin eteenpäin kiitävä kuula ja sininen nyt on vaan niin hieno väri! 

Tervetuloa rentouttavaan ja toimivaan hierontaan!