Nakkele niskoja kivulle ja tule hoitoon!

PALVELUMME

niskahieronta-520-x-520-koulutettu-hieroja-pasila
Asetu tähän
Niska2023

Koulutettu hieroja palveluksessasi! Sakari on nimeni ja teen töitä Sinun hyvinvointiisi tähdäten. Olen Stadin Ammatti- ja Aikuisopistosta valmistunut koulutettu hieroja. Klassisen hieronnan ohella koulutukseni sisälsi hieronnan yhteydessä tapahtuvaa raajanivelten liikkuvuuden edistämistä sekä toimivan venyttelyn ja liikehallinnan ohjaamista. Saatavilla on myös fysikaalisia lämpöhoitoja (savi) sekä ryhdin ja liikkuvuuden ja kehon toiminnallisuuden kartoituksia. Voit tulla hoitamaan ongelmaa, edistämään palautumista / toipumista, parantamaan suorituskykyä ja arjen sujumista, vähentämään stressiä tai puhtaasti rentoutumiseen. Tavoitteesi voi olla vaikka unen laadun paraneminen tai olkanivelen liikkuvuuden lisääminen – hieronnasta on apua. Hoitokäyntiin liittyvän kokonaisuuden määrittelemme aina tarkoituksenmukaisesti ja yhdessä Sinun kanssasi.

Keskiviikkoisin Sinisessä Kuulassa on saatavilla Anastasia Leinosen (Koulutettu hieroja) Chiromassage -tekniikalla toteutamaa kasvohierontaa. Lue lisää alta sekä Ajankohtaista sivulta.

Samassa liiketilassa Hierontapiste Sinisen Kuulan kanssa sinua palvelee Jalkahoitola Askelkulma. Askelkulmaan voit tulla hakemaan ratkaisua ja hoitoa pienempiin tai suurempiin jalkaterissä sijaitseviin ongelmiin tai vaihtoehtoisesti hemmottelemaan itseäsi ja rentoutumaan Tarja-Riitan toteuttamassa jalkahoidossa. Jalkojenhoito on mahdollista myös kotikäyntinä Helsingin alueella.

Klassinen hieronta

45 min – 50 € (Tutustumistarjouksena 45 €)

60 min – 63 € 

75 min – 75 €

90 min – 87 €

120 min – 115 €

30 min – 40 €

Kolmen, viiden ja kymmenen hoitokerran paketit -5%, -8% ja -10%

Nakkele niskoja hartiakivuille 232 €

4 x 60 min niska-hartiahieronta, sis.  lämpöhoidon,

Kuljettimet kuntoon 184 €

4 x 45 min alaraajojen, pakaroiden ja alaselän lihasten hieronta. Sis. lämpöhoidon.

Hemmottelu Hieronta 79 €

Tämä 75 min rentouttava  hoitokokonaisuus on todellinen ”Hetki aikaa itselle” hoito, sisältäen hartioseudun ja yläraajojen sekä niskan hieronnan. Nautit myös savipakkauksen lämmöstä ja energisoivan hierontaöljyn raikkaudesta – voit vaipua rauhoittavan äänimaailman vietäväksi. Hoidon päätteeksi tarjoillaan raikas hedelmäjuoma.

”Äijä” Hieronta 68 €

Tämä 60 min huolellinen hoitokokonaisuus keskittyy koko selän hierontakäsittelyyn. Nyt ei hipsutella, vaan hieronnan paine pidetään ”riittävänä” ja neljän kriittisen kulminaatiolihaksen (QL, Trapezius, Latissimus dorsi ja Pectoralis major) pusertelu/venytys ei todellakaan jätä kylmäksi! Niskan käsittelyn ajan selkä rentoutuu ison savipakkauksen lämmössä. Kyllä! Palautusjuomana 0,0% Karhu tai raikas vesi!

Kasvohieronta Chiromassage-tekniikalla 79 €

Tämä 60 min ihana kasvohieronta  on paitsi todella rentouttava hemmotteluhetki, myös tehokas apu ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkien kehittymistä. Chiromassage vaikuttaa ihon pehmytkudoksiin parantaen kasvojen veren- ja imunesteiden kiertoa ja aineenvaihduntaa. Chiromassage -hieronta poistaa turvotusta ja hermostoperäistä ylijännittyneisyyttä kasvojen alueen lihaksissa, jolloin pienet juonteet silottuvat, Kasvojen muoto hoikistuu, väri paranee ja kasvojesi luontainen hehku vapautuu. Auttaa esimerkiksi myös öiseen hampaiden kiristelyyn. Sinua hoitaa Anastasia Leinonen ja palvelu on tarjolla keskiviikkoisin klo 12-20. Kasvohieronta ei kuulu Epassin ymv työsuhdeetujen hierontapalveluiden piiriin. Lue lisää hoidosta Ajankohtaista -sivultamme.

Lähtötilanne-kartoitus (varattavissa hieronnan lisäpalveluna) 25 €

Jos tavoitteesi on muuttaa elämäntapojasi liikunnallisempaan tai muuten terveellisempään  suuntaan, on hyvänä apuna muutokselle Lähtötilannekartoitus. Hierojan ohjaamana mittaamme verenpaineen ja lepotilan energiankulutuksen sekä puristusvoiman. Omron BF811 laitteella mitataan kehon luustolihasprosentti, sisäelimiä ympäröivän rasvan l. viskeraalisen rasvan arvon sekä WHO:n määrittelemän, lihavuutta mittaavan BMI-arvon. Lisäksi tehdään nivelten (kaula-, selkä- ja lanneranka ja olka- sekä lonkkanivel) liikelaajuustestit. Tuloksista saat raportin, jossa vertailulukuina on oman sukupuolesi ja ikäryhmäsivertailuluvut. Uuden testin ja kehityksen voit mitata esim. 4-6 kk päästä.

Syntymäpäivä on juhlaa ja -20% etu Sinulle

Vähintään omana syntymäpäivänä on hyvä huomioida itsensä. Ja mikäs sen mukavampi keino siihen kuin rentouttava hieronta. Varaa omana syntymäpäivänäsi  itsellesi sopiva  hieronta-aika ja kirjoita viestikentään HBD – saat 20% edun. Varaathan ajan max 7 vuorokauden päähän merkkipäivästäsi. Tarjous koskee vain Klassisen hieronnan yksittäishoitoja.

Ilahduta läheistäsi Lahjakortilla!

Lahjakortti hierontaan on aina pidetty ja välittämisestä viestivä muistaminen. Meiltä saat lahjakortin haluamillesi palveluille räätälöitynä. Osta lahjakortti klinikalla käydessäsi tai lähetä viesti toiveestasi: info@sininenkuula.fi ja saat räätälöidyn lahjakortin sähköpostiisi. Lahjakorttihoidon varaus: varaa palvelu aivan normaalisti ja lisää varauksen viestikentään maininta Lahjakortista sekä lahjakortin oikeassa alakulmassa oleva koodi.

Hyväksymme maksuvälineenä pankkikortit ja kaikki yleisimmät luotto-/maksukortit sekä ePassi Hyvinvointi, Eazybreak Hyvinvointi: Hieronta, Edenred ja Smartum hierontaetu -sovellukset (tarkista edun voimassaolo työnantajaltasi). 

Kaikki hoitotuotteet on esitelty ja valittavissa varauskanavassamme

VARAA TÄSTÄ >>

Yleistä tietoa hieronnasta ja hoidoistamme

Klassinen hieronta on pehmytkudoksiin kohdistuvaa käsin tehtävä hoitomuoto, joka vähentää lihasjännitystä, lievittää kipua, aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden elastisuutta. Hieronnassa käytetään potilaasta, hoidettavasta alueesta ja hoidon  tavoitteesta riippuen erilaisia hierontaotteita (sively, hankaus, pusertelu, poikittainen venytys)- aina tarkoituksenmukaisesti ja potilaan tuntemuksia kuunnellen. Mobilisoivilla toimenpiteillä saadaan myös lisättyä nivelten liikelaajuutta.

Koulutettu hieroja on terveydenhuoltoalan ammattilainen ja toimimme aina asiakkaan parhaaksi, tavoitteena hänen hyvinvointinsa edistäminen. Onkin olemassa syitä, sairauksia, oireita tai oireyhtymiä, joiden takia hierontaa ei voida tehdä tai siihen tarvitaan hoitavan lääkärin kirjallisen luvan (ehdottomat kontraindikaatiot) ja sellaisia, joiden takia hierontaa tulee mukauttaa (suhteelliset kontraindikaatiot). Suhteelliset kontraindikaatiot eivät siis välttämättä ole hoitoa estäviä tekijöitä, jos sairauden hoito ja lääkitys ovat kunnossa. Epävarmoissa tapauksissa kannattaa kysyä hoitavalta lääkäriltä, soveltuuko hieronta sinulle. Esimerkkinä  syöpäleikkaus tai sen hoito, josta on kulunut vasta vähän aikaa: pyydä sinua hoitavalta lääkäriltä tai muulta taholta kirjallinen lupa hieronnalle.

EHDOTTOMAT KONTRAINDIKAATIOT estävät hieronnan:

• Akuutti trauma / kehon vamma hoidettavalla alueella • Antibioottikuuri (sen loputtua tulee varmistua, että se on myös tehonnut) • Bakteerien, virusten tai sienten aiheuttamat infektiot • Hemofilia (verenvuotosairaus) • Kuume, flunssa • krapulaisena tai päihteiden alaisena • Hoitamaton syöpä ja tutkimattomat kasvaimet • Tarttuvat virus-,  iho- ja muut taudit 

SUHTEELLISET KONTRAINDIKAATIOT: Ilmoitathan etukäteen / viimeistään hoitoon tullessasi, jos sinulla on jokin seuraavista:

• Aktiivisessa vaiheessa oleva reuma • Akuutti laskimotukos tai suonikohjut • Alhainen tai korkea verenpaine • Astma • Diabetes • Epilepsia • Haavat, paiseet, rakkulat, tulehtuneet karvatupen juuret tai muutoin rikkoutunut iho • Ihottuma • Kihti • Muut sydänsairaudet • Muut valtimoverenkierron ongelmat • Niveltulehdukset • Neurologiset ongelmat esim. spastiset lihakset • Osteoporoosi • Raskaus • Sepelvaltimotauti • Valtimokovettumatauti (ateroskleroosi) • Tuoreet vammat • Tyrä

 
Koulutetun hierojat

ovat sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia, joita sitovat tietyt lait ja asetukset, joita myös noudatamme. Meillä jokaisella itsenäisenä ammatinharjoittajana on lain vaatima potilasvakuutus, joka myönnetään vain terveydenhuollon ammattilaisille, lisätietoja potilasvahingoista.

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattinimike, jota saavat käyttää vain Valviran hyväksymät hierojat. Suomessa kaikki rekisteröidyt hierojat ovat koulutettuja hierojia. Nykyään kaikki hierojat suorittavat hierojan näyttötutkinnon ja sen hyväksytysti läpäistyään saavat käyttöön tuon nimikkeen. Näin ollen pelkkää hieroja-, urheiluhieroja- tai hierontaterapeutti -nimikettä tms. voi käyttää kuka tahansa. Varmistathan, että hierojasi on terveydenhuollon ammattilainen. Voit tarkistaa tiedon näppärästi Valviran terveydenhuollon ammattilaisten keskusrekisteristä JulkiTerhikki >>. Chiro